default-image

Αποφασισμένοι για νίκη οι παίκτες του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Αποφασισμένοι για νίκη οι παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να δώσουν και το 100% στο γήπεδο δηλώνουν οι παίκτες του ΟΦΗ, για την αναμέτρηση  (4μμ) με την Κηφισιά στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από την Κρήτη TV.

Χωρίς νίκη στα δυο πρώτα παιχνίδια της Γ Εθνικής, η κρητική ομάδα, στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι, δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα απο τους τρείς βαθμούς.  

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μίλησαν για την αναμέτρηση με την Κηφισιά και υπογράμμισαν την σημασία, ο ΟΦΗ να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Ζήτησαν την βοήθεια του κόσμου και υπογράμμισαν ότι η ομάδα θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο, για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Ηλίας Κώτσιος, που επέστρεψε στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, επισημαίνει πως «ότι έχει γίνει, έχει γίνει. Σημασία έχει περισσότερο για μένα, το τι θα γίνει απο εδώ και πέρα. Απο την Κυριακή ξεκινάμε. Σε κάθε παιχνίδι απο εδώ και πέρα στόχος είναι μόνο η νίκη. Προσωπικά, αν μου ζητηθεί να παίξω, είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσει η ομάδα».

Ο Δημήτρης Ραπτάκης, με τη σειρά του επισημαίνει πως «όλα τα παιδιά γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε το πρωτάθλημα. Πρέπει απο το πρώτο λεπτό να μπούμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι. Να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη, που την έχουμε ανάγκη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένους βαθμούς στην έδρα μας. Διαθέτουμε και το σύνολο και τους παίκτες για να τα καταφέρουμε».

Ο Γιάννης Γκούμας τονίζει ότι «η νίκη είναι μονόδρομος και θα δώσουμε και το 100% για να την πάρουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο στα δυο πρώτα παιχνίδια. Τον θέλουμε μαζι μας και θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε χαμόγελο».

Ο Χρήστος Ευσταθίου με τη σειρά του επισημαίνει πως «πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Το χρειάζεται η ομάδα, το χρειαζόμαστε και εμείς για να προχωρήσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News