default-image

Πανέτοιμοι Ηράκλειο και Εργοτέλης

Μπάσκετ
Πανέτοιμοι Ηράκλειο και Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μπάσκετ ανδρών. «Ηράκλειο» και Εργοτέλης, έτσι, βρίσκονται σε ετοιμότητα και θέλουν να πάρουν τη νίκη στα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους. Στις 12 το μεσημέρι το συγκρότημα του Βασίλη Ράλλη φιλοξενείται από τον Έσπερο και θα προσπαθήσει να πετύχει το 2Χ2.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την επιτυχία επί του Χολαργού στην πρεμιέρα και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν αναλόγως. Το έργο τους, πάντως, δε θα είναι και τόσο εύκολο, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, τώρα, το σύνολο του Γιώργου Μακράκη δίνει αύριο στις 5 το απόγευμα το πρώτο εντός έδρας ματς της περιόδου. Υποδέχεται, δηλαδή, στο Λίντο το Φιλαθλητικό και θέλει να σπάσει το... ρόδι. Την 1η αγωνιστική «πάλεψε» κόντρα στον Παπάγου, ωστόσο επέστρεψε στη... βάση του ηττημένο. Αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το ματς.

Μια ενδεχόμενη νίκη, εξάλλου, θα βοηθήσει ουσιαστικά και στον τομέα της ψυχολογίας, παρόλο που φυσικά το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει τις συναντήσεις:

Σήμερα

12.00 Έσπερος-Ηράκλειο

17.00 Εργοτέλης-Φιλαθλητικός

17.00 Πανιώνιος-Παπάγου

17.00 Αμύντας-Κορωπί

17.00 Ένωση Ιλίου-Κρόνος Αγ. Δημ.

17.00 Προμηθέας-Νίκη Αμαρουσίου

17.00 Χολαργός-Ίκαρος Ν. Σμ.

28 Οκτωβρίου

19.00 Πανελευσινιακός-Ιωνικός Ν.

Η βαθμολογία

Ένωση Ιλίου      2

Νίκη Αμαρουσίου      2

Προμηθέας Χαλ.      1

Κρόνος Αγ. Δημ.      1

Ίκαρος Ν.Σμ.      1

Ιωνικός Ν.      0

Αμύντας      0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News