default-image

Φιλανθρωπική δράση από Σαλπιγγίδη

Ποδόσφαιρο
Φιλανθρωπική δράση από Σαλπιγγίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αποδέχθηκε την πρόταση από τον  μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity Idols, που συλλέγει αθλητικά αντικείμενα και μέσω δημοπρασιών παράγει φιλανθρωπικό έργο, να γίνει ο πρώτος πρεσβευτής.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός θα έχει πλέον ενεργό ρόλο στην προσπάθεια διάδοσης του φιλανθρωπικού οργανισμού, που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια το έργο του με δημοπρασίες αθλητικών εμφανίσεων πολλών Ελλήνων αθλητών.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρει:          

«Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γίνεται ο πρώτος πρεσβευτής του Charity Idols. Το ήθος του αλλά και οι κοινωνικές του ευαισθησίες συνάδουν απόλυτα με την φιλοσοφία του οργανισμού μας και η κοινή μας συμπόρευση είναι φυσικό επακόλουθο. Ο Δημήτρης υποσχέθηκε να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση αθλητών, στην δημοσιοποίηση της αποστολής του οργανισμού μας αλλά και στην διεύρυνση των πρότζεκτ μας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και τον διαβεβαιώνουμε πως το όνομά του μας επιφορτίζει με ευθύνες για μεγιστοποίηση του φιλανθρωπικού μας έργου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News