default-image

Ισόπαλο 3-3 το ΑΕΚ- Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο 3-3 το ΑΕΚ- Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο σημερινό (κεκλεισμένων των θυρών) φιλικό των δύο ομάδων στα Σπάτα.

Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Μιχάλης Γρηγορίου εκμεταλλεύτηκαν τη συγκεκριμένη ευκαιρία και δοκίμασαν πρόσωπα και συστήματα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ύστερα από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Μπρίτο υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ η «Ένωση» ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Μπουονανότε. Ο Αργεντινός επιθετικός ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κορδέρο από τον Κούρο.

Στο 59’, ένα λεπτό αργότερα από το γκολ του «Δικεφάλου», οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν χάρη σε ένα σουτ που έκανε ο Μαρσελίνιο και τρία λεπτά αργότερα ο Κούρος έκανε το 1-3 στο ματς. Στο 72’ η ΑΕΚ μείωσε με την ατομική προσπάθεια του Μπαρμπόσα, ο οποίος πλάσαρε την μπάλα στην εστία του Ατρόμητου.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ ο Κολοβέτσιος, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εκείνος δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΑΕΚ: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης Κορδέρο, Σιμόες, Ανάκογλου, Γροντής, Μπουονανότε, Κρισάντους

Στο δεύτερο ημίχρονο:  Βούρας, Βασιλαντωνόπουλος (61’  Γκάλο) Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (61’ Πεταυράκης)  Κορδέρο (61’ Γιόχανσον)  Ανδρεόπουλος, Ανάκογλου, Γροντής (61’  Μπαρμπόσα)  Μπουονανότε (68’  Φαγέ) Κρισάντους

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Χριστόφ, Θεολόγου,  Μπιτόλο  Κοντοές,  Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ,  Ούμπιδες, Μπρίτο,  Λε Ταλέκ

Στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης, Χριστόφ, Θεολόγου, Κούρο, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Μπρίτο (74’ Μπαστάκος) Μαρσελίνιο,  Λε Ταλέκ (75’  Ναπολεόνι)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News