Αθλητισμός

Στήριξη στην Εθνική ζητάει ο Καρνέζης

Μπορεί τα προκριματικά του Euro να κύλησαν μαρτυρικά για όλους, μετά την παταγώδη αποτυχία της Εθνικής, ωστόσο ο Ορέστης Καρνέζης στέλνει μήνυμα... ειρήνης, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να ορθοποδήσει.

«Δεν είναι η καλύτερη στιγμή να αναλύσουμε το τι και πως αλλά αυτό που θέλω να πω είναι να έχουμε ηρεμία και περισσότερη αγάπη και λιγότερα μαχαίρια. Σε όλες τις οικογένειες περνάνε και τις δύσκολες στιγμές τους, μία δύσκολη στιγμή είναι και αυτή και ελπίζω πως θα κάνει γρήγορα τον κύκλο της για να επιστρέψουμε σε καλύτερες μέρες.

Είμαστε εδώ όλοι για ένα σκοπό, από τον πιο νέο στον πιο παλιό, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και όλοι είμαστε το ίδιο. Χρειάζεται περισσότερη αγάπη και να βγάλουμε την κουλτούρα μας. Πρέπει να αγαπήσουμε περισσότερο την ομάδα όλοι, στις δύσκολες στιγμές χρειάζεται αγάπη, ομόνοια, ηρεμία και ψυχραιμία. Όχι να τρώμε ο ένας τον άλλον. Μόνο έτσι θα βρεθεί η λύση. Επόμενος στόχος μας είναι η Ρωσία. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με την Ουγγαρία. Ξέρουμε πόσο δύσκολη στιγμή είναι, τουλάχιστον να κλείσει αυτή η φάση με μία νίκη».

Απ' την πλευρά του ο Δημήτρης Πέλκας χαρακτήρισε όνειρο που αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τόνισε πως θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για να επανέλθει η ομάδα στα… στάνταρ της.

«Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική. Η στιγμή ήταν πολύ ξεχωριστή άσχετα με τις συνθήκες του αγώνα. Σε κάθε ματς θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα, να είμαι συγκεντρωμένος, να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι όλα να μπουν σε μία τάξη και να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις.

Είναι σημαντικό να έχεις κάτω το κεφάλι γιατί μόνο έτσι πετυχαίνεις στόχους. Συνεχίζω έτσι με πολύ δουλειά και να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Δεν πιστεύω πως υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να παίζει ανεξάρτητα απ' το ματς. Είναι τιμή να φοράς το εθνόσημο και σε κάθε ματς κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει και να δίνει το 100%. Την Κυριακή θα μπούμε για να κερδίσουμε και να τελειώσουμε αυτή τη φάση με μία νίκη για να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Υπάρχει ποιότητα αρκεί να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να δούμε σοβαρά το πράγμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια