Αθλητισμός

Παραιτήθηκε από την ΟΔΚΕ ο Μαχαιριανάκης

Την παραίτησή του υπέβαλε από την Ομοσπονδία Διαιτητών μπάσκετ ο Μιχάλης Μαχαιριανάκης, με το Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης να γνωστοποιεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα… Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου μας κος Μιχάλης Μαχαιριανάκης παραιτήθηκε απ' τη θέση που κατείχε ως ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

Μια θέση που του εμπιστεύθηκαν οι σύμβουλοι πριν από τρία χρόνια (όταν κι εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες της Ο.Δ.Κ.Ε. τον 9ο/2012), αναλαμβάνοντας παράλληλα ως υπεύθυνος ανάπτυξης κι αξιολόγησης των διαιτητών στους Συνδέσμους Κρήτης, Λέσβου & Δωδεκανήσων. Ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του κου Μαχαιριανάκη στην Ο.Δ.Κ.Ε. ήρθαν να συμπληρώσουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, τόσο ως ενεργού διαιτητή Α εθνικής, όσο κι ως Προέδρου του Συνδέσμου μας.

Δυστυχώς, όσα διαδραματίζονται στο χώρο της διαιτησίας τους τελευταίους μήνες - με τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και τη διαμάχη ανάμεσα στα δυο κορυφαία θεσμικά όργανα τις διαιτησίας - είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατρέψουν την όρεξη του κου Μαχαιριανάκη για προσφορά σε απογοήτευση. Προκειμένου λοιπόν ν' αναγκάζεται να λειτουργεί σ' ένα κλίμα που δεν τον εκφράζει και τον απωθεί, επέλεξε ν' αφήσει τις αρμοδιότητες του στην ΟΔΚΕ και ν' ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη των διαιτητών του Συνδέσμου Κρήτης.

Εκτιμώντας την πολυετή & πολύτιμη προσφορά του κου Μαχαιριανάκη προς το ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον ίδιο, στηρίζοντάς τον παράλληλα στην τόσο σημαντική απόφαση που πήρε. Παράλληλα ευχόμαστε να επικρατήσει η σύνεση στους κόλπους της διαιτησίας για το καλό όλων και κυρίως για το καλό του αθλήματος που υπηρετούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια