default-image

Κινδυνεύει… τελικώς με φυλάκιση ο Μέσι

Ποδόσφαιρο
Κινδυνεύει… τελικώς με φυλάκιση ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Λίονελ Μέσι δεν απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή κατά τα έτη 2007, 2008, 2009, αλλά αντίθετα θα δικαστεί κανονικά στην χώρα και αν κριθεί ένοχος μπορεί να μπει στη φυλακή για χρονικό διάστημα που φτάνει τα δύο χρόνια!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα θα καθίσει κανονικά στο εδώλιο του κατηγορούμενου μαζί με τον πατέρα του, Χόρχε, ο οποίος είναι επικεφαλής του ιδρύματος, που διαχειρίζεται τα οικονομικά του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι είχε επανειλημμένα ισχυριστεί ότι δεν είχε ιδέα για την διαχείριση των οικονομικών, κάτι που δεν φαίνεται να συμμερίζονται οι αρμόδιες αρχές, που τον παραπέμπουν σε δίκη. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λιονέλ και ο Χόρχε Μέσι είναι αντιμέτωποι με τρεις κατηγορίες για οικονομικά εγκλήματα και για απόκρυψη ποσού 4 εκατομμυρίων ευρώ, που προήλθε από πώληση των δικαιωμάτων εικόνας του παίκτη σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ο σούπερ σταρ της μπάλας θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου της Βαρκελώνης κατηγορούμενος για συνέργια και συναυτουργία και θα πρέπει πια να δείξει με αποδείξεις την άγνοια του και ότι όλα τα έκανε ο πατέρας του, τον οποίο είχε εξουσιοδοτήσει εν λευκώ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News