Αθλητισμός

Γκουλής: "Μας περιμένει σκληρή δουλειά"

Ο Νίκος Γκουλής ως ποδοσφαιριστής, έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες του ΟΦΗ, ενώ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για δεύτερη φορά.

Ο 56χρονος τεχνικός, μαζί με μια άλλη μεγάλη μορφή του ΟΦΗ, τον Γιώργο Βλαστό, που έχει σήμερα το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αναλαμβάνουν να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες.

Σαν προπονητής είναι η δεύτερη θητεία του, καθώς η πρώτη ήταν στο πρωτάθλημα της Football League το 2010.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε, ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και λίγα λόγια: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται τώρα σε μια δύσκολη κατάσταση. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Γνωρίζουν όλοι την αγάπη μου για την ομάδα. Για μένα λειτουργεί πάντα και το συναίσθημα, όταν πρόκειται για τον ΟΦΗ. Δεν θέλω να πω πολλά. Έχω δει την ομάδα και αυτό που έχω να πω είναι ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το στίγμα που θέλω να δώσω σε όλους. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Μόνο έτσι θα πετύχουμε. Ο ΟΦΗ κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της κατηγορίας και να δείξουμε με πράξεις ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Το προφίλ του Νίκου Γκουλή

Ο Νίκος Γκουλής είναι 56 ετών και έχει καταγωγή από τη Βοιωτία. Είναι μέλος της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών για τον ΟΦΗ, καθώς σήκωσε με αυτή το Κύπελλο Ελλάδος το 1987 και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Στον ΟΦΗ αγωνίστηκε 10 χρόνια από το 1983 μέχρι το 1993 και αργότερα έκλεισε την καριέρα του στον Λεβαδειακό.

Ο Γκουλής εργάζεται ως προπονητής για δεύτερη φορά στον ΟΦΗ. Είχε εργαστεί ξανά την περίοδο 2009-10 στην Β' Εθνική. Έχει διατελέσει ακόμη προπονητής σε Πανελευσινιακό, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό Πειραιώς, Καλλιθέα, Γλυφάδα, ενώ για τελευταία φορά εργάστηκε στον Πιερικό, την περίοδο 2012-2013. Τα τελευταία χρόνια αν και είχε προτάσεις να εργαστεί, ο ίδιος επέλεξε να μην το κάνει, καθώς δεν βρήκε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που θα ήθελε.

Σχόλια