default-image

Ξεκίνησε η χρονιά στο στίβο του ΟΦΗ

Σπορ
Ξεκίνησε η χρονιά στο στίβο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γέμισε παιδιά του ΟΦΗ το Εθνικό στάδιο Ηρακλείου, στον καθιερωμένο αγιασμό του τμήματος στίβου που έγινε το Σάββατο (3/10). Η προσέλευση ήταν πιο μεγάλη από ποτέ, γεγονός που δείχνει και τη δυναμική που έχει πλέον το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, το οποίο και συγκαταλέγεται στα κορυφαία της ώρας. Αθλητές και γονείς γέμισαν τον χώρο έξω από τα γραφεία του ΟΦΗ στο Εθνικό στάδιο, στην τέλεση του αγιασμού.

Ο ΟΦΗ που κατέλαβε την τρίτη θέση στην Ελλάδα την περίοδο 2014-15, μεταξύ 297 σωματείων της χώρας, είχε μια εξαιρετική χρονιά, με την συμμετοχή τριών αθλητών του σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με συμμετοχή σε Βαλκανικούς Αγώνες και 17 μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί οι κόποι των τελευταίων 5 ετών, έχουν αποδώσει. Με δικά παιδιά και χωρίς μεταγραφές, έχουμε καταφέρουμε να έχουμε το τμήμα στίβου του ΟΦΗ στην ελίτ του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού» τονίζει ο έφορος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό για μας ότι 17 παιδιά μας πήραν ή επιβεβαίωσαν το μπόνους για Πανεπιστημιακές σχολές. Ακόμη είχαμε τρία παιδιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για όλα αυτά. Η νέα χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις».

Να σημειωθεί ότι μετά τον αγιασμό ακολούθησε ο καθιερωμένος μπουφές, από τους ανθρώπους του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, αλλά και από γονείς των αθλητών.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα στίβου του συλλόγου, με ανακοίνωση του, ευχαριστούν την VODAFONE που είναι ο κεντρικός χορηγός του τμήματος, την ΚΡΙΒΕΚ και τον κ. Γιάννη Φασουλά που χορήγησε με 500 σουβλάκια την εκδήλωση, την εταιρεία ΦΗΜΗ και τον κ. Βασίλη Ζιδιανάκη για την χορηγία αναψυκτικών και το κέτερινγκ ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News