default-image

Σε θέση αμυντικού μέσου ο Σάντσεθ

Ποδόσφαιρο
Σε θέση αμυντικού μέσου ο Σάντσεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε πράξη τις σκέψεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δοκιμάζοντας στο φιλικό με την Καλλιθέα τον Σέρχιο Σάντσεθ ως αμυντικό χαφ. Ο αγώνας έγινε στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί κι έληξε 1-1. Παράλληλα έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Κλωναρίδη που προέρχεται από τραυματισμό και στους Τριανταφυλλόπουλο, Δώνη που δεν χρησιμοποιήθηκαν στα τελευταία παιχνίδια. Επίσης τσέκαρε και την αγωνιστική κατάσταση κάποιων νεαρών, όπως οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος, Μαυρομάτης, Στάικος.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στο φιλικό με τον Κοτσόλη κάτω από την εστία, τον Τζανουλίνο δεξιά και το Μαυρομάτη αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο. Μπροστά τους αγωνίστηκε ο Σάντσεθ έχοντας δίπλα του τον Δώνη και τον Στάικο, ενώ στην κορυφή του ρόμβου έπαιξε ο Νίνης και προωθημένοι οι Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ως αμυντικός χαφ ενώ είχε και την ασίστ στο γκολ των πράσινων στο 3' με τον Νίνη να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σμυρλή στο 62' της αναμέτρησης και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του φιλικού.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46' Γιαννακόπουλος), Τζανουλίνος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομμάτης, Σάντσεθ, Στάικος (73' Αγγελόπουλος Γ.), Νίνης, Δώνης, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Από' κει και πέρα, όσοι παίκτες δεν έπαιξαν στο φιλικό έκαναν κανονικά προπόνηση, ενώ το πρόγραμμα μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι Εσιέν και Βέμερ έκαναν για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ Πέτριτς και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά και ο Ταυλαρίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι παίκτες θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (8/10) στις 11 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News