default-image

Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ και ανησυχούν

Αθλητισμός
Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ και ανησυχούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή (9/10) για την συμπεριφορά οπαδών του "Δικεφάλου" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο παρατηρητής του αγώνα έχει κάνει πλήρη καταγραφή σε σχολαστικό βαθμό, έχει σημειώσει 20 πυρσούς, 8 κροτίδες και ένα μπουκάλι που έπεσε (χωρίς να σκάσει κοντά στον ποδοσφαιριστή) την ώρα που ο Φορτούνης εκτελούσε το κόρνερ που "έφερε" το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Με βάση τις εκτιμήσεις που γίνονται, η εκδίκαση την Παρασκευή δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία...

Στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν σε πρόστιμο αφού η εικόνα της Τούμπας στην συντριπτική πλειοψηφία της ήταν εξαιρετική, ωστόσο οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ακόμη και ένα πρόστιμο (που είναι το λογικό σενάριο) "φέρνει" τον ΠΑΟΚ σε πολύ δύσκολη θέση αφού στο εξής θα κινδυνεύει με τιμωρία έδρας ακόμη κι αν συμβεί το παραμικρό. Θυμίζουμε πως την 8η αγωνιστική ο "Δικέφαλος" υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει 7.000 εισιτήρια, η Αστυνομία λέει "όχι"

Μπροστά του ο ΠΑΟΚ έχει το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή... Ο "Δικέφαλος" ζητά 7.000 εισιτήρια, τόσα θέλει και ο "Γηραιός" στον δεύτερο γύρο (άρα θέλει τις θύρες 7 και 8) στο ματς της Τούμπας, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακινηθούν τα διαρκείας της 7 σε άλλη θύρα.

Η Αστυνομία, πάντως, εμφανίζεται αρνητική στην ανταλλαγή εισιτηρίων και όλα θα κριθούν στη σύσκεψη της Δευτέρας (12/10).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News