default-image

Σκουρτόπουλος: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα πραγματοποιήσει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς θα διεξαχθεί στις 17.00 το απόγευμα στο ΠΑΟΚ Sports Arena και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια NS2 & NS2 HD.

Ο κόουτς της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο υψηλόσωμος σέντερ, Ρόλαντ Σάφτενααρ, μίλησαν στο rethymnobc.gr για τον αυριανό αγώνα, τονίζοντας πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν την πρόκριση.

Σκουρτόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε σε μία περίοδο που ακόμα ψαχνόμαστε. Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως είμαστε σε σημείο τέτοιο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλοι θέλουν να προχωρήσουν όπως και εμείς. Επαναλαμβάνω ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε κάτι θετικό, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνας Πάτρας που εκεί θέλουμε οπωσδήποτε ένα καλό ξεκίνημα».

Σάφτενααρ: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Ξεκινάμε την σεζόν σε μία δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Εγώ και οι συμπαίκτες μου προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα. Πιστεύω ότι αυτή η ώρα ήρθε και θα πρέπει να βγάλουμε τα καλά στοιχεία σαν ομάδα. Πέρυσι αναμετρηθήκαμε πολλές φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ και είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε και να πανηγυρίσουμε την είσοδο στα ημιτελικά της διοργάνωσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News