default-image

Ο Φέργκιουσον έχρισε διάδοχο του τον Γκιγκς

Ποδόσφαιρο
Ο Φέργκιουσον έχρισε διάδοχο του τον Γκιγκς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές από το προπονητικό μέλλον του Γκιγκς είχε ήδη δει ο Άλεξ Φέργκιουσον, πολύ πριν ο Ουαλός πρώην ποδοσφαιριστής δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2014.

«Αν είχε σταματήσει την μπάλα πριν από 6-7 χρόνια, ας πούμε στα 35 του, θα τον είχα κάνει βοηθό μου (όπως είναι τώρα δίπλα στον Φαν Χάαλ) και είναι πολύ πιθανό με την εμπειρία του να ήταν αυτή την στιγμή μάνατζερ της ομάδας. Όμως δεν θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω από παίκτη να σταματήσει το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Σκωτζέζος τεχνικός στο ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Τα Μυστικά της Επιτυχίας» που θα προβληθεί την Κυριακή.

Τα Spice Boys της Λίβερπουλ

Ο Φέργκιουσον θυμήθηκε επίσης την τραγική εικόνα των παικτών της Λίβερπουλ α λα “Spice Boy” στον τελικό του Κυπέλου Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γ. όπου βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ντυμένοι με μπεζ κοστούμια, εμφάνιση που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει η ομάδα: «Ήταν ντροπή για την ομάδα και πολύ αλαζονικό εκ μέρους τους να εμφανιστούν έτσι».

Να θυμίσουμε πως την συγκεκριμένη στολή-ντροπή (με την υπογραφή Armani) για τους Κόκκινους είχε επιμεληθεί ο τότε τερματοφύλακας της ομάδας Ντέιβιντ Τζέιμς. Αν και δεν ήταν το μόνο κακό που είχε κάνει ο Τζέιμς στην Λίβερπουλ καθώς δεν είναι και ο καλύτερος πορτιέρο στην ιστορία της, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα, ο Ντομινίκ Ματέο παραδέχθηκε πως: «Δεν είχε ξαναγίνει μεγαλύτερη ζημιά στη φήμη της ομάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News