Αθλητισμός

Αθώος ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση Κομίνη

Αθώος ο ΠΑΟΚ... Αυτή ήταν η απόφαση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον Μάρτιο 2014 και έκανε λόγω για «καρναβάλι» ενώ ανέφερε και το όνομα του Κομίνη.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο δικαστήριο ζητώντας την τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς υποστήριζε ότι η ανακοίνωση αυτή αποτελούσε δυσφήμιση κατά αυτού. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να στοιχειοθετηθεί σήμερα σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

“Το καρναβάλι “Superleague 2014? έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.

Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος”. ?

Σχόλια