default-image

Ψύχραιμες αποφάσεις για Γρηγορίου

Αθλητισμός
Ψύχραιμες αποφάσεις για Γρηγορίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά στο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ βρέθηκε ο Ατρόμητος, αλλά για ακόμα μια φορά μια στημένη φάση κόστισε στην ομάδα του Περιστερίου, φεύγοντας τελικά με άδεια χέρια.

Οι συγκυρίες για τους «κυανολεύκους» δεν είναι καθόλου ευνοϊκές το τελευταίο διάστημα, αφού η ήττα από τον «Δικέφαλο» ήταν η τέταρτη στη σειρά μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Σε σχετική ερώτηση μετά το τέλος του αγώνα προς τον τεχνικό της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου για το αν έχει ακόμα τη στήριξη της διοίκησης, τόνισε ότι αυτό το ερώτημα πρέπει να απευθυνθεί στη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γεγονός ότι υπάρχει προβληματισμός στη διοίκηση της ομάδας και τις επόμενες ώρες και μέρες οι συνεργάτες του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Σπανού θα θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, θα συζητήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και στη συνέχεια θα εξετάσουν τις επιλογές τους.

Πρέπει να σημειωθεί, όμως, ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το μέλλον του Μιχάλη Γρηγορίου και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο εν βρασμώ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να στηρίζει τους προπονητές με τους οποίους συνεργάζεται και κάτι τέτοιο θα συμβεί και τώρα, εφόσον κριθεί ότι υπάρχουν περιθώρια ο νυν τεχνικός να αλλάξει τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News