default-image

Τελευταία φιλικά τεστ για Κύδων και Ηρόδοτο

Μπάσκετ
Τελευταία φιλικά τεστ για Κύδων και Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δυνατότητα να βγάλει αρκετά συμπεράσματα όσον αφορά στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής είχε ο Κώστας Σδράκας.

Ο Κύδων βρέθηκε το σαββατοκύριακο στην Αθήνα, όπου έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Το Σάββατο, η χανιώτικη ομάδα επικράτησε με 58-46 της Γλυφάδας (Α' ΕΣΚΑ) με ανατροπή. Για την ακρίβεια, το σκορ ήταν 24-12 υπέρ των γηπεδούχων, όμως ο Κύδων επέστρεψε και έφτασε και στη νίκη.

Χθες οι Χανιώτες αντιμετώπισαν για ένα 25λεπτο περίπου το Μίλωνα (Α' ΕΣΚΑ), καθώς το φιλικό διεκόπη καθώς ο Κύδων... ξέμεινε από παίκτες. Για την ακρίβεια, υπήρξαν κάποιοι μικροτραυματισμοί των Παπαμαστοράκη (χτύπημα στο γόνατο), Μπαγάκη (διάστρεμμα) και Τσαρουχά (ενοχλήσεις από την αρχή του αγώνα), ενώ στην Αθήνα δεν ταξίδεψαν και άλλοι τρεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, αποφασίστηκε να μην ολοκληρωθεί το ματς. Σε εκείνο το σημείο, ο Μίλων προηγούνταν με 45-30.

Σήμερα οι παίκτες του Κύδωνα θα έχουν ρεπό και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το ματς της πρεμιέρας.

Πρόβα τζενεράλε

Το τελευταίο του φιλικό τεστ πριν την πρεμιέρα έδωσε χθες και ο Ηρόδοτος, αντιμετωπίζοντας το Δειλινό στο κλειστό της Αλικαρνασσού. Στο παιχνίδι δεν κρατήθηκε σκορ, όμως ο Στέλιος Καρκανάκης έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε. Η ομάδα του ήταν λίγο μουδιασμένη, έδειξε αδυναμίες και πάνω σε αυτά τα δουλέψει αυτή την εβδομάδα ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News