default-image

«Κατάσκοποι» της Τότεναμ στην Τούμπα για τον Φορτούνη

Ποδόσφαιρο
«Κατάσκοποι» της Τότεναμ στην Τούμπα για τον Φορτούνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθρωποι της Τότεναμ θα βρεθούν στην Τούμπα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Κώστα Φορτούνη για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ποδοσφαιρικοί παράγοντες που είδαν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και ξένοι δημοσιογράφοι αποθέωναν τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος ξεχώριζε με την απόδοσή του μέσα στο «Emirates», ενώ ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε το γκολ με το οποίο οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με σκορ 2-1 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο διεθνής άσος φέρεται να προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Τότεναμ, η οποία στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί ξανά για την απόκτησή του μέσα από γραφείο μάνατζερ.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος του βρετανικού συλλόγου στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ώστε να «τσεκάρει» από κοντά τις ικανότητες του Φορτούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις για την πώληση του διεθνούς μεσοεπιθετικού ξεκινάει από τα 15 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να επωφεληθούν από το γεγονός πως διαρκώς ανεβαίνουν οι μετοχές του παίκτη στο ποδοσφαιρικό… χρηματιστήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News