default-image

Την πρώτη νίκη του κυνηγά στο Μενίδι ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Την πρώτη νίκη του κυνηγά στο Μενίδι ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να ανοίξει… λογαριασμό στη Football League, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει σήμερα στις 5μ.μ. τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι αναζητούν την πρώτη τους νίκη ώστε να συνεχίσουν σε καλύτερο κλίμα. Η εικόνα που έδειξε η ομάδα στο ματς της πρεμιέρας ήταν ικανοποιητική στο πρώτο ημίχρονο και ενθαρρυντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή την εικόνα λοιπόν θέλουν να επαναλάβουν σήμερα κόντρα στον Αχαρναϊκό και να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα.

Απών θα είναι ο Αχμέντ  Καμαρά, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά και  χθες με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και συγκεκριμένα τους

Αθανασίου, Δερμιτζάκη, Άλμπι, Γιαλούση, Γρομητσάρη, Λεονάρντο, Γ. Καμαρά, Ρέντζα, Κυριακόπουλο, Παμλίδη, Μάνο, Δωματά, Ίνιατς, Μπουρσέλη, Στεβάνοβιτς, Ντος Σάντος, Αυγενικού και Φουκαράκη.

Ο ΑΟΧ από την άλλη πλευρά ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του καθώς αγωνίζεται αύριο Δευτέρα υποδεχόμενος στις 6μ.μ. τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3/10

Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου      1-0

Κυριακή 4/10 (16:00)

Καλλιθέα-Αναγέννηση Καρδίτσας

Αγροτικός Αστέρας-ΑΟ Τρίκαλα

Δευτέρα 5/10 (18.00)

ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News