Αθλητισμός

Κάνει μία νέα αρχή στο Νέο Ηράκλειο ο ΟΦΗ

Μια νέα αφετηρία αναζητά ο ΟΦΗ, από πολύ νωρίς, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας.

Η σημερινή αναμέτρηση με το Ηράκλειο στις 4 το απόγευμα έχει έναν και μοναδικό... προορισμό, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στον πράσινο λόφο, στην περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο, οι Κρητικοί καλούνται να ξεπεράσουν και την ακαταλληλότητα των συνθηκών, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον αγωνιστικό χώρο.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αποφασιστικότητα και μεγάλη διάθεση, ενώ ο Γιώργος Βλαστός, με την ιδιότητα του υπηρεσιακού προπονητή, έριξε το βάρος όλη την εβδομάδα στον ψυχολογικό τομέα.

Παράλληλα, εστίασε ιδιαίτερα στον τομέα της τακτικής, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο υπήρξαν ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα, κανονικά προπονήθηκε και χθες ο Ζντράβκο Πόποβιτς.

Στο... απουσιολόγιο είναι ο Παπατζίκος, που δεν έχει ξεπεράσει το τράβηγμα, αλλά και οι επίσης τραυματίες Δαμιανάκης, Σαχινίδης, Σακλαμάκης και Νικλόπουλος. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Κουσίδης, που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε, ενώ δεν επιλέχθηκε φυσικά ο Σαντιάγκο Βιγιαφάνε, που έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα.

Στη 18άδα του ΟΦΗ βρίσκονται οι Κασμερίδης, Βλάχος, Μπολάκης, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Πατινιώτης, Ραπτάκης, Φαζός, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Τζέκος, Ευσταθίου, Μπάμπης, Μαρτσάκης και Κοντογιάννης.

Σχόλια