default-image

Αθανασιάδη: "Στο τέλος εμείς οι νικητές"

Ποδόσφαιρο
Αθανασιάδη: "Στο τέλος εμείς οι νικητές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα είπε:

Για τις σκέψεις του μετά το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ: "Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά δώσανε το 100%. Θεωρώ αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε πετύχει μία μεγάλη νίκη".

Για το αν κρατάει κάποια πράγματα από την εμφάνιση κόντρα στους Γερμανούς: "Κρατάμε την συνολική εικόνα της ομάδας. Τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε αλλά και τον κόσμο που ήταν φανταστικός και συνεχίζουμε".

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει μία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι παλιοί και οι Έλληνες να βάλουμε στο κλίμα και τους νέους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως στο τέλος αυτής της αναμέτρησης θα είμαστε εμείς οι νικητές".

Για τους παράγοντες που μετράνε περισσότερο σε ένα ντέρμπι: "Σ'αυτά τα παιχνίδια μετράει ποιος το θέλει περισσότερο. Σημαντικό ρόλο παίζει η δύναμη και το πάθος. Ελπίζω με την βοήθεια και του κόσμου να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουν".

Για το αν θεωρεί τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα σε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ αξιόπιστα δείγματα για εξαγωγή συμπερασμάτων ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής: "Κακά τα ψέματα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά. Στην Ελλάδα έχουμε ζήσει τέτοια ντέρμπι και ξέρουμε πως είναι. Μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος".

Για την μη χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι της Πέμπτης και αν ήταν στην λογική της ξεκούρασης: "Μόνο ο προπονητής γνωρίζει. Ήταν δική του απόφαση και είναι δεκτή. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News