Αθλητισμός

Ρεχάγκελ: «Μας περίμενε 1,5 εκατομμύριο Έλληνες»

Για την υποδοχή που είχε ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής που κατέκτησε το 2004 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μίλησε ο Ότο Ρεχάγκελ στην εκδήλωση όπου ο Γερμανός δώρισε στο μουσείο της  Ντόρτμουντ τη δάδα που έτρεξε στην Ολυμπιάδα της Αθήνας!

Στο ποδοσφαιρικό μουσείο του Ντόρμουντ αποφάσισε να δωρίσει την ολυμπιακή δάδα με την οποία έτρεξε πριν από 11 χρόνια ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική ομάδα στην κατάκτηση του Euro 2004 θυμήθηκε τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε στην Ελλάδα.

«Ήταν απίστευτη ευφορία. Όπου και αν πήγαινα στην Ελλάδα με αναγνώριζαν και πανηγύριζαν. Δεν υπήρχαν όρια, ήταν κάτι μοναδικό», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μετά τη νίκη στον τελικό επί της Πορτογαλίας, ο πιλότος του αεροπλάνου προτού προσγειωθεί στην Αθήνα έκανε έναν έξτρα κύκλο, όπου βλέπαμε πως περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι ήταν στον δρόμου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό.

Κανονικά απαιτούνται 30 λεπτά από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της Αθήνας, αλλά χρειαστήκαμε πέντε ώρες αφού ο κόσμος ήταν παντού».

Σχόλια