default-image

Χωρίς Πάρντο, αλλά με Ιντέγε στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Πάρντο, αλλά με Ιντέγε στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Πάρντο θα παραταχθεί στο αυριανό ντέρμπι της Τούμπας ο Ολυμπιακός καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο, ενώ αντίθετα ο Ιντέγε τέθηκε στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Ο Ιντέγε ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε από το παιχνίδι με την Άρσεναλ και έτσι ο Μάρκο Σίλβα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι της Κυριακής. Ωστόσο, στη σημερινή προπόνηση ο Πάρντο ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Βάσει των πληροφοριών δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του, αλλά ο κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στην Αθήνα και να μην επιβαρυνθεί. Έτσι ο Κολομβιανός άσος δεν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από την... τηλεόραση θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και ο Ντα Κόστα. Σήμερα γυμνάστηκε κανονικά αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας...

Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News