Αθλητισμός

Με απουσίες υποδέχεται τον Αστέρα Βάρης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟ Κρουσώνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Βάρης που θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. στον Κρουσώνα.

Στη διάθεση του Στέλιου Ανωγειανάκη δε βρίσκονται οι τραυματίες Καλεμάκης και Γιαννακάκης ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Κέβιν Χύζι. Ο μεσοαμυντικός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας υπάρχουν πάντως δύο επιπλέον λύσεις, με τους Βλάντο Σαβελίδη και Αντώνη Τσοχαταρίδη να είναι ετοιμοπόλεμοι. Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε τακτική και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Αναφερόμενος στο ματς με τον Αστέρα Βάρης, ο προπονητής Στέλιος Ανωγειανάκης τόνισε: «Αύριο μας περιμένει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρας μας, απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα της κατηγορίας, όπως είναι ο Αστέρας Βάρης. Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Πιστεύω οι παίκτες μου να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και απαιτήσεις του παιχνιδιού, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε και αξίζαμε στην πρεμιέρα, δηλαδή τους τρεις βαθμούς της  νίκης».

Σχόλια