Αθλητισμός

Για μία νέα αρχή ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Ψυχολογικές… ντόπες από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο οποίος συναντήθηκε με τους αρχηγούς της ομάδας (Περογαμβράκη, Φραγκουλάκη, Πόποβιτς, Μπολάκη) και τους εξέφρασε την πίστη στους ποδοσφαιριστές.

«Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Θέλω πρώτα από εσάς, να ξεκινήσει μια προσπάθεια για μια νέα αρχή, στο παιχνίδι με το Ηράκλειο. Πιστεύω σε εσάς και θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό, ήταν μια κακή παρένθεση. Αυτό που έγινε στο πρώτο παιχνίδι, μας στεναχώρησε όλους, αλλα δεν αλλάζει. Πρέπει να το αφήσουμε όλοι πίσω μας και να προχωρήσουμε. Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση που είναι δίπλα σας, περιμένουμε μια πολύ διαφορετική εικόνα στο επόμενο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του Γιάννη Πολεμαρχάκη στους αρχηγούς του ΟΦΗ και ζήτησε να μεταφερθούν σε όλη την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα ταξιδέψουν με γεμάτες… τσέπες στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν το Ηράκλειο καθώς η διοίκηση κατέβαλε το μισθό του Οκτωβρίου. Το ίδιο συνέβη και με το όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα αναχωρεί ακτοπλοϊκώς (με τις Μινωικές γραμμές) απόψε για την Αθήνα και αύριο θα κάνει την τελευταία της προπόνηση αύριο Σάββατο (1.30 το μεσημέρι) στο γήπεδο του Ηρακλείου, όπου την Κυριακή (4/10) θα γίνει η αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Βλαστός δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τον τιμωρημένο Κουσίδη και τους τραυματίες Σαχινίδη, Δαμιανάκη, Νικολόπουλο, Σακλαμάκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής (2/10).

Σχόλια