default-image

Χάφμαν: "Έχω 6 με 12 μήνες ζωής"

Μπάσκετ
Χάφμαν: "Έχω 6 με 12 μήνες ζωής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πολύ ένα χρόνο ζωής έχει ακόμα ο Νέιτ Χάφμαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο παλαίμαχος σέντερ τόνισε: "Πήγα στον ογκολόγο και μου είπε ότι έχω 6-12 μήνες ζωής. Αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω 12 μήνες, ενώ αν δεν κάνω, τότε μισό έτος. Δεν ξέρω τι να κάνω, είναι δύσκολη απόφαση, επειδή η χημειοθεραπεία έχει πολλές παρενέργειες. Από αυτά που μου είπε είναι ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί θανάσιμα. Θεωρώ πως όλοι ξέρουν ότι ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χάφμαν είπε ακόμα: "Εκτιμώ τα ευγενικά λόγια και τις προσευχές . Κάνω προσπάθεια να απαντήσω σε όλους. Με προσκάλεσαν στον αγώνα της Μακάμπι στο Σικάγο, όμως δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω αν σκεφτείτε την κατάστασή μου. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα στο facebook τις τελευταίες μέρες. Έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους που ήλπιζαν να με δουν στο Ισραήλ, όπου με αγαπούν και τους λείπω".

Όσο για τον γιο του, τόνισε: "Δεν έχω πει στο γιο μου ακόμα για την κατάστασή μου. Θα το κάνω απόψε. Η σύζυγός μου το πήρε βαριά. Είναι δυνατή και με υποστηρίζει. Τακτοποιεί όλα τα γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί της".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News