default-image

Ανέλαβε την ευθύνη η Ντόρτμουντ

Ποδόσφαιρο
Ανέλαβε την ευθύνη η Ντόρτμουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανέλαβε την ευθύνη των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοί της στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα ανεκτά όρια, θεωρούν πως ξεπέρασαν στη Ντόρτμουντ οι άνθρωποι της ομάδας, με τον γενικό διευθυντή των «Βεστφαλών», Γιόακιμ Βάτκσε, να αναλαμβάνει την ευθύνη, μέσω δηλώσεων του στο επίσημο site της ομάδας.

Οι «Βεστφαλοί» περιμένουν βαριά «καμπάνα» από την UEFA, την οποία ωστόσο θεωρούν δίκαιη, τονίζοντας πως μετά τα γεγονότα στην Τούμπα, θα πρέπει εξετάσουν ενδελεχώς τι ακριβώς συνέβη.

«Ήταν δική μας ευθύνη τα επεισόδια. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές... Ξεπεράσαμε τα όρια και πρέπει να ξαναδούμε τι ακριβώς συνέβη. Θα τιμωρηθούμε για όσα έγιναν με βαρύ πρόστιμο», τόνισε ο Βάτσκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το site της Ντόρτμουντ

Φωτοβολίδες άναψαν από τους οπαδούς μας και εκτοξεύθηκαν προς τους Έλληνες φιλάθλους, πριν από μια απόπειρα που έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλλουν προς το μέρος των οπαδών της Ντόρτμουντ μετά το σφύριγμα της λήξης. Η άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου φάνηκε κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ για το UEFA Europa League, με δυσάρεστες σκηνές να συμβαίνουν και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News