default-image

Τελευταίο φιλικό για τον Ηρόδοτο την Κυριακή με Κυριακού

Μπάσκετ
Τελευταίο φιλικό για τον Ηρόδοτο την Κυριακή με Κυριακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηροδότου, καθώς ο Νάσος Κυριακού αποκτήθηκε αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Βανδώρο.

Ο τελευταίος δεν ικανοποίησε τον Στέλιο Καρκανάκη τις ημέρες που μετείχε στις προπονήσεις της ομάδας, θεωρήθηκε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας κι έτσι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί. Η περίπτωση του 26χρονου Κύπριου πλέι μέικερ (8.82 μ.) φαίνεται ότι ήρθε σα μάνα εξ ουρανού, καθώς διαθέτει αρκετή εμπειρία και θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Ο Κυριακού δεν κατάφερε να βρει ομάδα στη Γερμανία, ήταν ελεύθερος και δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον Ηρόδοτο. Μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα την ερχόμενη Κυριακή στο φιλικό με αντίπαλο το Δειλινό που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Αλικαρνασσού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για τον Ηρόδοτο ενόψει της έναρξης της Γ' Εθνικής την άλλη Κυριακή.

Απών από το φιλικό θα είναι ο Κώστας Βερτούδος, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα προλάβει την πρεμιέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News