default-image

Με μαύρα περιβραχιόνια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με μαύρα περιβραχιόνια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός στο προσεχές ντέρμπι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη όσων χάθηκαν άδικα στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα των Τεμπών, την 4η Οκτωβρίου του 1999.

Αυτό θα επικυρωθεί, μεταξύ άλλων, στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με το Δικέφαλο, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/10).

Η πρόταση να αγωνιστούν και οι δύο ομάδες με μαύρα περιβραχιόνια έχει γίνει ήδη και ο Ολυμπιακός ήταν από την πρώτη στιγμή θετικός. Ετσι, στην αυριανή (2/10) σύσκεψη θα οριστικοποιηθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 χρόνων), ο Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 χρόνων), η Χριστίνα Τζιόβα (18 χρόνων), ο Αναστάσιος Θέμελης (22 χρόνων), ο Γεώργιος Γκανάτσιος (22 χρόνων), ο Κυριάκος Λαζαρίδης (17 χρόνων), όλοι μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα, όπου βρέθηκαν για ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News