default-image

Εξώδικο κατέθεσε η ΕΟΚ κατά της ΟΔΚΕ

Μπάσκετ
Εξώδικο κατέθεσε η ΕΟΚ κατά της ΟΔΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δικαστήρια οδηγείται η κόντρα μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΟΔΚΕ καθώς η πρώτη κατέθεσε εξώδικο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης, όπου κάνει λόγο για εγκληματική οργάνωση στο μπάσκετ.

Οι σχέσεις της ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ δεν είναι ψυχροπολεμικές. Πλέον υπάρχει... "πόλεμος" αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή ρήξη, με τη διαμάχη τους να παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Εν αρχή ήταν η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ μέσω της οποίας έκανε λόγο για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του μπάσκετ, κατονομάζοντας μάλιστα τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ως το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων.

Η αντίδραση της ομοσπονδίας δεν ήρθε μέσω ανακοίνωσης, αλλά... εξωδίκου το οποίο απέστειλε στην ΟΔΚΕ. Όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/10), η ΕΟΚ "απέστειλε εξώδικο προς την ΟΔΚΕ, με την οποία απαιτεί την άμεση ανάκληση του ψευδούς, συκοφαντικού και υβριστικού κατά της ομοσπονδίας δημοσιεύματός της". Κατά τα λοιπά αναμένεται η θέση της ΟΔΚΕ για το ζήτημα. Το βέβαιο είναι πάντως πως είμαστε ακόμη στην αρχή.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή την... προειδοποίηση της ΕΟΚ προς τους διαιτητές σχετικά με την παρουσία τους στα κατά τόπους επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΟΔΚΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News