default-image

Υπέγραψε και πιάνει δουλειά ο Βιγιαφάνε

Ποδόσφαιρο
Υπέγραψε και πιάνει δουλειά ο Βιγιαφάνε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Σαντιάγκο Βιγιαφάνε, ο οποίος έβαλε σήμερα την υπογραφή του στο συμβόλαιό του και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην προσπάθειά του στη Γ’ Εθνική.

Στις δηλώσεις του για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ο Βιγιαφάνε, ανέφερε: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έπαιξε στην Σούπερ Λίγκ και ξέρω την δυναμική του και τους θερμούς φιλάθλους του, καθώς είδα την εικόνα της ομάδας, όταν αγωνιζόμουν στον Πανθρακικό.

Θέλουμε κοντά αυτόν τον κόσμο και θα είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα στη Γ Εθνική».

Για το γεγονός ότι και ο ίδιος θα αγωνιστεί στην Γ Εθνική από την Σούπερ Λίγκ που έπαιζε πέρσι με τον Πανθρακικό, ανέφερε πως «Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο, αλλά ξέρουμε ότι γενικά υπάρχει οικονομική κρίση στο ποδόσφαιρο. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο ΟΦΗ θέλουμε να επιστρέψουμε στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτός είναι και ο στόχος μου ερχόμενος στον ΟΦΗ» ανέφερε ο Σαντιάγκο Βιγιαφάνε.

 Ποιος είναι

 Ο Βιγιαφάνε είναι 27 ετών (19/5/1988), έχει ύψος 1.79 και παίζει όλη στην δεξιά πλευρά. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ με τον Πανθρακικό απο τον Ιανουάριο και μετά και έκανε 4 συμμετοχές. Ξεκίνησε τη χρονιά στον στον Αλιμο (Β' Εθνική) ,όπου έπαιξε όλα τα παιχνίδια (11 συμμετοχές).

Το βιογραφικό και οι συστάσεις για τον ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικές, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπόκα Τζούνιορς και τη Μίντιλαντ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News