default-image

Προκαλεί και σε αθλητικό επίπεδο η Bild

Ποδόσφαιρο
Προκαλεί και σε αθλητικό επίπεδο η Bild

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας χαρακτηρίζει αυτό του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα η εφημερίδα Bild και δημοσιεύει φωτογραφίες με τους γαύρους που πετάχτηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού πριν δύο χρόνια.

Δεν χάνει ευκαιρία να προκαλέσει το ελληνικό κοινό αίσθημα η Bild. Πότε για πολιτικοοικονομικούς λόγους, τώρα και για αθλητικούς…

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας χαρακτηρίζει υψηλού βαθμού επικινδυνότητας το αποψινό ματς της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ο λόγος είναι πως οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Άρη, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτό και η Μπορούσια έχει εκδώσει προειδοποιήσεις, ενώ έχει καλέσει τους οπαδούς της να μην κυκλοφορούν στην πόλη με διακριτικά και να μην κάνουν κρατήσεις κοντά στο γήπεδο της Τούμπας», αναφέρει το δημοσίευμα και δεν σταματά εκεί.

«Πόσο θερμόαιμοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φάνηκε πέρσι, όταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έριξαν ψάρια στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ενώ άναψαν δεκάδες καπνογόνα και φωτοβολίδες», καταλήγει δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News