default-image

Στην καυτή Τούμπα το ΠΑΟΚ- Ντόρτμουντ

Ποδόσφαιρο
Στην καυτή Τούμπα το ΠΑΟΚ- Ντόρτμουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον κόσμο του να έχει εξαφανίσει ήδη τα εισιτήρια ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται απόψε (22:05 OTE Sport 2 HD) τη γερμανική… μηχανή στο μεγαλύτερο φετινό του ματς, λίγες μέρες πριν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό!

«Τέτοια παιχνίδια αρέσουν σε όλους», είπε ο Ιγκόρ Τούντορ χθες σε ερώτηση για το αν οι ποδοσφαιριστές του έχουν έξτρα κίνητρο απέναντι στη Ντόρτμουντ. Ο Κροάτης περιέγραψε με πέντε λέξεις αυτό που όλοι έχουμε απόψε στο μυαλό μας, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε.

Άλλωστε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας πρόκειται να παραταχθεί ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και του «καυτού» κόσμου του η ομάδα με τα περισσότερα διαρκείας στον πλανήτη και μια από τις πλέον ξεχωριστές… περιπτώσεις στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Το δέος που προκαλεί η επιθετική γραμμή της Ντόρτμουντ του Τόμας Τούχελ είναι τεράστιο, όπως τεράστιο είναι και το κίνητρο που θα έχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Πέλκας και ο Κωνσταντινίδης. Απέναντί τους θα βρίσκονται μερικοί από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες στον πλανήτη, στο πλάι τους όμως θα φιγουράρουν προσωπικότητες που έχουν… φάει τα γήπεδα με το κουτάλι όπως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο πολύπειρος Αλέξανδρος Τζιόλης.

Στις 22:05 όταν ο Άντονι Τέιλορ θα σφυρίξει για πρώτη φορά, η Τούμπα θα πάρει… φωτιά και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει το μεγαλύτερο φετινό του ματς, λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Το μοναδικό... φάντασμα από το παρελθόν που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο κόσμος του είναι το «μαύρο» βράδυ της 1ης Οκτωβρίου 1992, όταν οι οπαδοί του ξέσπασαν και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News