default-image

Περνάει στην αντεπίθεση για το γήπεδο η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Περνάει στην αντεπίθεση για το γήπεδο η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην άκρη ετοιμάζεται ν' αφήσει τη συγκαταβατική στάση της στο θέμα του γηπέδου η ΑΕΚ.

Παρά το πλήθος εμποδίων που της έχουν ορθωθεί από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, η «Ένωση» συνέχιζε να δείχνει καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας.

Ακόμα και μετά την πανηγυρική δικαίωσή της στο ΣτΕ, δεν έδειξε καμία τάση ρεβανσισμού και απλά περίμενε η απόφαση να γίνει σεβαστή απ' όλους.

Η νέα απόπειρα της δημοτικής αρχής ωστόσο να βάλει τρικλοποδιά στην «Αγιά-Σοφιά» φαίνεται ότι βάζει στην άκρη αυτή την καλή διάθεση. Διότι η γνωμοδότηση του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος δεν προκαλεί καμία ανησυχία στην «Ένωση», δεδομένου ότι επί των ενστάσεων που διατυπώνει έχει ήδη αποφανθεί το ΣτΕ.

Γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο όμως ότι ο Δήμος δεν θέλει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ότι είναι αποφασισμένος να καταφύγει σε κάθε επικοινωνιακό τρικ προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη.

Γι' αυτό τον λόγο λοιπόν η ΑΕΚ ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση. Κι ετοιμάζοντας -σε πρώτη φάση- μια σειρά από δραστηριότητες και ενημερώσεις στην πόλη, να κατατοπίσει την τοπική κοινωνία και να εμποδίσει τον αποπροσανατολισμό της για το ζήτημα του γηπέδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News