default-image

Ο Νταμπώσης στην ΚΕΔ αντί του Τσαχειλίδη

Ποδόσφαιρο
Ο Νταμπώσης στην ΚΕΔ αντί του Τσαχειλίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Νταμπώσης είναι το πρόσωπο που επέλεξαν ΕΠΟ και ΚΕΔ για να καλύψουν το κενό του Γιάννη Τσαχειλίδη

Νέο μέλος της ΚΕΔ είναι πλέον ο Δημήτρης Νταμπώσης. Θα καλύψει το κενό που άφησε ο Τσαχειλίδης, ο οποίος παραιτήθηκε δίχως να μάθουμε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του.

Η επιλογή Νταμπώση σχολιάζεται ήδη ποικιλοτρόπως ως την τακτική της ΚΕΔ και συνάμα της ΕΠΟ να τοποθετεί πρόσωπα σε καίρια πόστα, όπως αυτά της διαιτησίας, τα οποία είναι από το κάτω ράφι την στιγμή που δύο κορυφαία στελέχη -Ντάλας, Βασσάρας- μένουν οικειοθελώς στην εκπαίδευση.

Κατά τη θητεία ως διαιτητής ο Νταμπώσης (ένωσης Πιερίας) είχε υποδείξει οφσάιντ τον Τζιμπούρ, που ήταν πίσω από την σέντρα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος το 2006, την περίοδο που ο Αλγερινός αγωνιζόταν στο Περιστέρι, προκαλώντας αντιδράσεις.

Σφύριξε ακόμη ένα παιχνίδι και αμέσως μετά κρέμασε τη σφυρίχτρα του και έγινε πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών στην Πιερία. Το απόλυτο ξεσκέπασμα όμως έγινε λίγες ημέρες αργότερα, καθώς η πρώτη δουλειά που έκανε ήταν να τιμήσει τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News