default-image

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για τον Εσιέν

Αθλητισμός
Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για τον Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν περάσει δέκα ημέρες από την προπόνηση του Παναθηναϊκού που ο Μίκαελ Εσιέν αποχώρησε με διάταση στους κοιλιακούς και ο Αφρικανός μέσος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις του «τριφυλλιού» και ο 32χρονος χαφ θα υποβληθεί σήμερα εκ νέου σε εξετάσεις, αφού όταν προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό οι ενοχλήσεις κάνουν την εμφάνισή τους και δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο προηγούμενος προγραμματισμός του ιατρικού επιτελείο του συλλόγου ανέφερε πως ο Εσιέν αναμένεται να είναι έτοιμος για την προσεχή αναμέτρηση με τη Skoda στην Ξάνθη, όμως όλα δείχνουν πως ενδεχομένως θα επιστρέψει μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν μία λύση στο θέμα του Γκανέζου μέσου, ύστερα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί.

Πάντως, στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή προβλέπεται πως τις 600.000 του συμβολαίου του θα τις πάρει μόνο αν συμπληρώσει το 60% των συμμετοχών του, αλλά δεν αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και τώρα δεν περιμένουν να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News