default-image

Παίζει ο Οσπίνα με Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Παίζει ο Οσπίνα με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γεγονός ότι η Άρσεναλ ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχοντας στα δοκάρια της τον Νταβίντ Οσπίνα, δεν φαίνεται να πτοεί τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος δείχνει ξανά την προτίμησή του στον Κολομβιανό πορτιέρο.

Η συγκεκριμένη επιλογή δεν γίνεται μόνο για λόγους rotation, αλλά λέγεται πως ο Βενγκέρ αμέσως μετά την απόκτηση του Τσεχ το καλοκαίρι (μεταγραφή που στοίχισε κάτι παραπάνω από 13 εκ. ευρώ), έδωσε υπόσχεση στον Οσπίνα πως θα έχει συχνά συμμετοχές στα παιχνίδια ώστε να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Οσπίνα θα παίζει πάντα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, «θα το βλέπουμε αγώνα με τον αγώνα και θα αποφασίζουμε αναλόγως. Χρειάζεται να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Πιστεύω ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η θέση του στην ενδεκάδα είναι δεδομένη».

Ο Αλσατός τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα ούτε τον Άαρον Ράμσεϊ, καθώς δεν θέλει να τον επιβαρύνει εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News