default-image

Θέμα χρόνου το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Αθλητισμός
Θέμα χρόνου το ηλεκτρονικό εισιτήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις διαδικασίες για την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου (και) στο θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου προχωρά ο Σταύρος Κοντονής.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε σύσκεψη με τους εκπροσώπους πέντε ομάδων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης), τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό, τη Γ.Γ Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνη Σαββαΐδη και όλους τους εμπλεκόμενου φορείς (Υπουργείο Οικονομικών-Δ/νση άμεσης φορολογίας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Superleague, EΣΑΚΕ, Space Hellas, Viva Service, Ticket Hour).

Στη διεξοδική συζήτηση που έγινε, λοιπόν, αποσαφηνίστηκαν απορίες αλλά και δόθηκαν κατευθύνσεις για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος, όπως ακριβώς ορίζει ο Αθλητικός Νόμος.

Πέραν αυτού, δε, συμφωνήθηκε να συνδεθεί η ταυτοποίηση των εισιτηρίων με την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ, ενώ η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαΐδου δεσμεύθηκε ότι θα ενημερωθούν άμεσα οι ΔΟΥ όλης της χώρας προκειμένου να τους δοθούν κωδικοί για να μπορούν να προχωρήσουν σε φορολογικούς ελέγχους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News