Αθλητισμός

Προγράμματα φυσικής δραστηριότητας και άθλησης στο Ηράκλειο

Με πλούσιο περιεχόμενο αρχίζει η υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος φυσικής δραστηριότητας & άθλησης για όλους του πολίτες του Ηρακλείου από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ.

Τα προγράμματα "Αθλητισμός για Όλους" (με εφαρμογή προγράμματα στα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής, στα Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων και στις περιφερειακές δημοτικές ενότητες της πόλης), "Δημιουργικής αθλητικής ενασχόλησης ενηλίκων" και "Φυσικής Δραστηριότητας για μαθητές" υλοποιούνται σε διαφορετικά αθλητικά κέντρα και αίθουσες άθλησης του Δήμου με ειδικευμένο προσωπικό καθηγητές Φυσικής Αγωγής του προγράμματος "Κοινωφελής Εργασία".

Στα προγράμματα μπορεί να λάβει όποιος πολίτης ενδιαφέρεται με την κατάθεση σχετικής αίτησης και με την προϋπόθεση να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση για την ικανότητά του να αθλείται.

«Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στα προγράμματα και να βιώσουν οι ίδιοι τα οφέλη του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας. H συμμετοχή τους στα προγράμματα που προσφέρουμε θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της φυσικής τους κατάστασης, στη βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωή τους και ευρύτερα στη βελτίωση της καθημερινότητας τους», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ Α.Ε. ΟΤΑ κ. Κωνσταντίνος Βαρδαβάς.

Πληροφορίες για τα προγράμματα δίνονται στα τηλ. 2810 264560 (εσωτ. 591 & 576), 2810 264570 (εσωτ. 591 & 576) και στα site www.heraklion.gr και www.aahaeota.gr

Σχόλια