default-image

«Πάγωσαν» στη Σάλκε με τον τραυματισμό του Χόγκερ

Ποδόσφαιρο
«Πάγωσαν» στη Σάλκε με τον τραυματισμό του Χόγκερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της Σάλκε ο τραυματισμός του Μάρκο Χόγκερ καθώς θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες μία και υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Οι «βασιλικοί μπλε» με συγκομιδή 16 βαθμών στις 7 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Bundesliga (5-1-1), πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα τα τελευταία 44 χρόνια, ωστόσο, είδαν να τραυματίζεται σοβαρά ο Μάρκο Χόγκερ, ο οποίος θα χάσει όπως όλα δείχνουν το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο 26χρονος Γερμανός αμυντικός μέσος, που αγωνίζεται και στη θέση του δεξιού μπακ, τραυματίστηκε μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Εντός της ημέρας, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ώστε να υπάρξει ακριβής διάγνωση και να αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Δεν συζητάμε ότι χάνει το προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League, αφού είναι δεδομένο ότι η απουσία του θα είναι πολύμηνη.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της Σάλκε στο πρωτάθλημα (στα δύο βασικός), ενώ έπαιξε ως αλλαγή και στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό πλήγμα για την γερμανική ομάδα τη φετινή σεζόν, αφού στα μέσα Αυγούστου χειρουργήθηκε στον αχίλλειο τένοντα ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, Ματέγια Νάσταζιτς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News