default-image

Αγωνία για Πόποβιτς

Ποδόσφαιρο
Αγωνία για Πόποβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί σήμερα ο Ζντράβκο Πόποβιτς περιμένουν με αγωνία στον ΟΦΗ καθώς εκφράζονται οι φόβοι ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η πρεμιέρα της Γ' Εθνικής ήταν από κάθε άποψη κακή για τον ΟΦΗ, ο οποίος πέραν της ήττας με 2-0 από τον Εθνικό, χάνει και ένα πολύτιμο παίκτη τον Ζντράβκο Πόποβιτς.

Ο Κροάτης αποχώρησε από τον αγώνα με έντονες ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι (μετατάρσιο) και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Να σημειωθεί ότι στον Πόποβιτς, τοποθετήθηκε αμέσως μετά τον αγώνα, νάρθηκας, απο το μέλος του ιατρικού τίμ του ΟΦΗ, Κυριάκο Κακαβελάκη, που ακολούθησε την αποστολή της κρητικής ομάδα στην Αθήνα.

Ο Κροάτης επιθετικός θα κάνει ακτινογραφία και εξετάσεις την Δευτέρα (28/9) για να γίνει ασφαλής διάγνωση και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τραυματίας με χτύπημα στο πόδι αποχώρησε από το γήπεδο του Μοσχάτου και ο Δημήτρης Ραπτάκης, ο οποίος επίσης θα κάνει εξετάσεις την Δευτέρα (28/9).

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αλέξη Παπατζίκο, ο οποίος έχει τράβηγμα και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Ενόψει του επόμενου αγώνα του ΟΦΗ με το Ηράκλειο στην Αθήνα, θα πρέπει να προστεθούν οι δεδομένες απουσίες του Κουσιδη (αποβλήθηκε με Εθνικό), και των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως είναι οι Σαχινίδης, Δαμιανάκης, Μαρτσάκης, Νικολόπουλος, Σακλαμάκης.

Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί

Συγκινητική ήταν η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ από την Αθήνα, στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Πάνω από 200 φίλαθλοι της κρητικής ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο του Μοσχάτου για να ενισχύσουν τον ΟΦΗ στο ξεκίνημα του στην Γ Εθνική. Φίλαθλοι προερχόμενοι κυρίως από το λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και κάποιοι μεμονωμένοι που ταξίδεψαν από το Ηράκλειο.

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας. «Δυστυχώς η ομάδα μας με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της δεν κατάφερε να ανταποδώσει αυτή τη στήριξη, γεγονός που αφήνει σε όλους μας πίκρα και στεναχώρια, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι στα επόμενα παιχνίδια, η εικόνα της ομάδας θα είναι διαφορετική και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να συμβεί αυτό» τονίζει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, στην οποία επισημαίνεται ακόμη ότι «ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τους φιλάθλους του ΟΦΗ στην πρωτεύουσα, για να αντλήσει δύναμη για τα επόμενα παιχνίδια που θα δώσει εκεί».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ακόμη ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων του ΟΦΗ ήταν εξαιρετική, γεγονός που ταιριάζει με την φιλοσοφία της διοίκησης του ΟΦΗ.

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί ακόμη την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά για τα μέτρα τάξης που έλαβε στο περιθώριο του αγώνα με τον Εθνικό. Για την συνοδεία της αποστολής του ΟΦΗ, αλλά και για την άρτια διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News