Αθλητισμός

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Κατσουράνης

Για την εμπειρία του στην Αυστραλία, όπου κλήθηκε να βοηθήσει την Χαιδελβέργη Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ωστόσο, εκείνο που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν η απόφασή του για το μέλλον του και αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Όπως δήλωσε ο έμπειρος μέσος, «από την στιγμή που μπαίνει ο Οκτώβρης και δεν έχω κάποια ομάδα. Το βλέπω πολύ δύσκολο να βρω και στη συνέχεια», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Αθλητική Κυριακή»

Για την απόφαση να αγωνιστεί στην Αυστραλία: «Έγιναν κάποιες επαφές με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου (σ.σ. Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ). Με πήραν τηλέφωνο, μου ζήτησαν να έρθω να τους βοηθήσω για ένα παιχνίδι. Το είδα ως μία εμπειρία. Η Μελβούρνη έχει πάρα πολλούς Έλληνες και ήταν μία καλή ευκαιρία να τους γνωρίσω από κοντά».

Για το αν θα παίξει παραπάνω από ένα παιχνίδι: «Όχι, είναι για ένα παιχνίδι. Ήταν μία καλή πρόταση. Ένα ωραίο ταξίδι, μία νέα περιπέτεια. Ήδη το απολαμβάνω. Οι Έλληνες μου δείχνουν μεγάλο σεβασμό. Εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα που με προσκάλεσε. Να τα δώσουμε όλα και να πετύχουμε κάτι καλό. Η ομάδα δεν είναι φαβορί, αλλά είναι ένα ιστορικό ματς».

Για τον αν τον ρωτάει ο κόσμος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όχι πάρα πολύ. Ασχολούνται πιο πολύ με τις δικές τους ομάδες. Υπάρχουν πολλές ελληνικές ομάδες εδώ. Σε διάφορες κατηγορίες. Και προσπαθούν να χτίσουν κι αυτοί κάτι καλό. Έχουν αρκετά καλές εγκαταστάσεις».

Για το αν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: «Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, από την στιγμή που μπαίνει ο Οκτώβρης και δεν έχω κάποια ομάδα. Το βλέπω πολύ δύσκολο να βρω και στη συνέχεια. Νομίζω πως για όλους φτάνει το τέλος κάποια στιγμή».

Για την επόμενη ημέρα: «Εγώ είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει σε ποιο πόστο. Είναι ακόμα μπερδεμένο στο μυαλό μου».

Για το αν θέλει να γίνει προπονητής: «Όχι, όχι. Πιστεύω ότι θα γινόμουν καλός προπονητής, αλλά τελικά δεν θα γίνω».

Σχόλια