Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό είναι προ των πυλών στο νομό Ηρακλείου. Πρόκειται για τον ημιμαραθώνιο Κρήτης, 21 χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2015 στο Αρκαλοχώρι, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την οργάνωση του αθλητικού συλλόγου υγείας "ΑΘΛΗ.Σ.Υ".

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν για δεύτερη χρονιά 3 ακόμα αγώνες, 5 χιλιομέτρων τρεξίματος και περπατήματος, 10 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού, με την ονομασία "Arkalochori Street Run".

Σύμφωνα με το διοργανωτή, η μεγάλη επιτυχία των αγώνων του 2014 αλλά και ο μεγάλος αριθμός εγγραφών στο φετινό αγώνα από την Ελλάδα και το εξωτερικό δείχνουν ότι ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα είναι μια μεγάλη γιορτή που απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους αθλητές αλλά σε όλους τους πολίτες που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία, ακόμα και αν δεν έχουν τρέξει ποτέ.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα είναι και αγώνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Με σύνθημα «τρέχουμε για την υγεία μας» και σε συνεργασία με τους συλλόγους "Στόχος-Πρόληψη" και "ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο".

Πληροφορίες εγγραφές: www.cretehalfmarathon.com

Xορηγός επικοινωνίας: "ΚΡΗΤΗ ΤV", Ράδιο 9,84, "Νέα Κρήτη".

Σχόλια