Αθλητισμός

Παράσχος: «Το γκολ είναι πολύ δύσκολο για εμάς»

Στην αδυναμία που έχει η ομάδα του να σκοράρει στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας τόνισε ότι κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να είχε φύγει με κάτι καλύτερο από τη Λεωφόρο ο Πλατανιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για ακόμα μια αγωνιστική δεν μπορέσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, ήρθαμε στη Λεωφόρο να παίξουμε στα ίσια το ματς. Από τη μία καλές εμφανίσεις, από την άλλη μας λείπουν οι βαθμοί. Και κατοχή είχαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε οργανωμένες επιθέσεις. Στο 45 το γκολ ήταν σε κρίσιμο σημείο, αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με 0-0 στο ίσως είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο. Ρισκάραμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε πολύ αλλά το γκολ είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Συνεχίσαμε να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και τουλάχιστον να μην χάσουμε την καλή ψυχολογία που έχουμε», δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν σκοράρει, εξήγησε: «Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα. Όσους είχαμε στην επίθεση τους δοκιμάσαμε, είναι ατυχία αλλά και ανικανότητα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού την οποία και πληρώνουμε».

Τέλος, μιλώντας για τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άσχημο υλικό, αλλά πάρα πολύ καλό. Τα παιχνίδια της Ευρώπης στοίχησαν και ψυχολογικά επιβάρυναν την ομάδα. Έχει πολλές λύσεις, μπορεί να παίξει μπάλα και καλό ποδόσφαιρο, αλλά έμεινε έξω από Ευρώπη και την επιβαρύνει αυτό, αλλά σαν ομάδα τον πιστεύω πολύ τον Παναθηναϊκό και μπορεί να κάνει πράγματα».

Σχόλια