Αθλητισμός

Σε απολογία ο Όρτον της ΑΕΚ

Ο Όρτον έκανε πολύ καλά παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ στο τουρνουά «Π. Οικονομάκης», όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Ένωσης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του.

Όπως έκανε γνωστό ο «Δικέφαλος», ο Αμερικανός έχει κληθεί σε απολογία για σοβαρά και μη σοβαρά παραπτώματα, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και απομάκρυνσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι ο Ντάνιελ Όρτον θα κληθεί σε απολογία για σειρά ελαφρών και πολύ σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι πιστή στις δεσμεύσεις της θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθεια της για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά έχοντας ως «οδηγό» τις αρχές που ιστορικά την διέπουν.

Είναι αυτονόητο ότι η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και αυτό καθιστά τον σύλλογο διαχρονικά ξεχωριστό. Όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα οφείλουν να τη σέβονται.

Τα αποδιδόμενα στον αθλητή παραπτώματα και η εν γένει συμπεριφορά του αθλητή, καθώς και οι συνέπειες αυτής, θα γνωστοποιηθούν κατά πρώτον στους εκπροσώπους του και ακολούθως θα δημοσιοποιηθούν. Γνώμονας για την απόφαση που θα ληφθεί, η προστασία της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας.»

Σχόλια