default-image

Πετράκης: Να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: Να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο το δυνατόν γρηγορότερα θέλει να ξεχάσει η ομάδα του την οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό θέλει ο Γιάννης Πετράκης, που ωστόσο όπως σημείωσε το βαρύ σκορ δεν ακυρώνει τη μέχρι τώρα προσπάθεια.

Μετά από το τέλος του αγώνα σχολίασε: «Δεν ήταν καλή ημέρα για εμάς σήμερα. Με ένα τέτοιο σκορ εις βάρος σου δεν μπορείς να πεις πολλά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα. Εμείς πρέπει να μάθουμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το σκορ δεν ακυρώνει την προσπάθειά μας αλλά και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και μάλιστα γρήγορα.

Όταν τρως δύο γκολ σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Ειδικά όταν απέναντί σου έχεις μια ομάδα με τόση ποιότητα αλλά και διάθεση όπως είχε σήμερα ο Ολυμπιακός».

Σχολιάζοντας τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Με μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Είναι πιο καλή ομάδα και από τον ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ που έχουμε παίξει».

Παράλληλα ο τεχνικό του ΠΑΣ ρωτήθηκε και για τον πανηγυρισμό του Άντι Λίλα, παραπέμποντας το θέμα στη διοίκηση. «Δεν είναι ώριμο να τοποθετηθώ τώρα. Θα το κάνουμε ως ομάδα τις επόμενες ημέρες. Δεν είναι θέμα δικό μου είναι της διοίκησης», ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News