Αθλητισμός

Για καλό... ποδαρικό ο ΟΦΗ

Νίκη και μόνο νίκη. Αυτό είναι το σύνθημα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για την αυριανή πρεμιέρα στη Γ' Εθνική, όπου στις 16:30 θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό στο γήπεδο του Μοσχάτου. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV με χορηγό τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης και οι ασπρόμαυροι θέλουν καλό ποδαρικό.

Άλλωστε, φίλοι της ομάδας από την Αθήνα θα βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με την μεσημεριανή προπόνηση, που έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου υπό τους ρυθμούς της βροχής. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πλαστικό χλοοτάπητα, που θα γίνει ο αυριανός αγώνας.

Ο Μουράτ Σεροπιάν όρισε και τους αρχηγούς ενόψει της νέας σεζόν, που θα είναι οι κατά σειρά οι Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς και Μπολάκης.

Πριν την προπόνηση του ΟΦΗ, το δικό της πρόγραμμα ακολούθησε η ομάδα του Εθνικού. Μάλιστα, οι άνθρωποι του υποδέχθηκαν την αποστολή της κρητικής ομάδας και εξυπηρέτησαν με μεγάλη προθυμία τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, σε ότι είχε να κάνει με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Σχόλια