default-image

Αγιασμός σήμερα στον Εργοτέλη

Αθλητισμός
Αγιασμός σήμερα στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα τελέστηκε για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εργοτέλη, ο Αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της προπόνησης, με την παρουσία και της διοίκησης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης, αφού ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, τόνισε: «Πριν λίγο καιρό δεν γνωρίζαμε αν θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα, ωστόσο εμείς είμαστε εδώ. Φέτος αναμένεται να έχουμε μία ιδιαίτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League, όμως όλοι μαζί ως οικογένεια, θα πορευτούμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Να επιστρέψει ο Εργοτέλης στη Super League. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα παίζουμε για τη νίκη. Βήμα - βήμα θα τα καταφέρουμε. Εμείς ως διοίκηση θα είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, ευχήθηκε σε όλη την ομάδα υγεία και μόνο επιτυχίες τη νέα σεζόν και εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να παίξουν μόνο για τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΑΟ Χανιά.

Μετά από τον αγιασμό, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάσμινκο Βέλιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News