default-image

"Σφαλιάρα" της Τότεναμ στη Μάντσεστερ Σίτι (4-1)

Αθλητισμός
"Σφαλιάρα" της Τότεναμ στη Μάντσεστερ Σίτι (4-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κάτω βόλτα… έχει πάρει η Μάντσεστερ Σίτι! Μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Γουέστ Χαμ στο «Etihad», ήρθε νέα «σφαλιάρα» και μάλιστα μεγάλων διαστάσεων από την Τότεναμ στο Λονδίνο με σκορ 4-1.

Οι παίκτες του Πελεγκρίνι παρότι ξεκίνησαν ιδανικά, με γκολ του Ντε Μπρούιν στο 25ο λεπτό, όπου ο Βέλγος ήταν… μισό βήμα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό, τα έκαναν θάλασσα στη συνέχεια. Το γκολ των φιλοξενούμενων «ξύπνησε» τους spurs αλλά όχι τον επόπτη. Στο φινάλε του ημιχρόνου, η Τότεναμ έφτασε στο 1-1 με τον Ντάιερ (45'), με τη φάση να προέρχεται από οφσάιντ δύο μέτρων.

Η κατάρρευση της Σίτι συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Αλντερβάιρελντ έκανε το 2-1 στο 51', φέρνοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Στη συνέχεια οι «πολίτες» ήταν αναγκασμένοι να πιέσουν κι έτσι η Τότεναμ βρήκε ακόμη περισσότερους χώρους. Ο Κέιν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και παίρνοντας... ριμπάουντ από θέση οφσάιντ στο 61' ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό ο Λαμέλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News