default-image

Από την "ΚΡΗΤΗ TV" με χορηγία "Χαλκιαδάκη" το Εθνικός-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Από την "ΚΡΗΤΗ TV" με χορηγία "Χαλκιαδάκη" το Εθνικός-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα και μοναδικό στόχο μπαίνει από αύριο Κυριακή ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτός δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και η "μάχη" ξεκινά από το γήπεδο Μοσχάτου και την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Εθνικό στις 16:30. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την "ΚΡΗΤΗ TV" με τη χορηγία των Super Market "Χαλκιαδάκης", ενώ η ομάδα του Ηρακλείου είναι έτοιμη για τη νικηφόρα... εκκίνηση.

Μετά από με μεγάλη περίοδο προετοιμασίας, οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, ενώ χθες η προπόνηση έγινε στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Ο Μουράτ Σεροπιάν συμπεριέλαβε στη 18άδα τους Κασμερίδη, Βλάχο, Μπολάκη, Πιθαρούλη, Κοιλιάρα, Πατινιώτη, Ραπτάκη, Παπατζίκο, Φαζό, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκη, Γκούμα, Περογαμβράκη, Πόποβιτς, Τζέκο, Ευσταθίου, Μπάμπη και Κουσίδη.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δαμιανάκης, Σαχινίδης, Μαρτσάκης, Σακλαμάκης, Νικολόπουλος και οι νεαροί Κοντογιάννης, Κομνηνός και Γιαννόπουλος.

Η αποστολή αναχώρησε χθες το βράδυ ακτοπλοϊκώς με πλοίο των "Μινωικών Γραμμών", που είναι βασικός χορηγός για τη φετινή σεζόν.

«Απόλυτα έτοιμοι»

Ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε στην "ΚΡΗΤΗ TV" για την αναμέτρηση της πρεμιέρας και εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα του, παρά τις... παγίδες που κρύβει η πρεμιέρα: «Πάντα ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρύβει παγίδες. Το παιχνίδι με τον Εθνικό χρειάζεται προσοχή. Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους φέτος και ένα έμπειρο προπονητή. Ξέρουμε τον αντίπαλο και τι πρέπει να κάνουμε. Για μας έφτασε η ώρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αυτό που θα δικαιώσει την ομάδα μας είναι η διάρκεια».

Ζωντανή μετάδοση

Δίπλα στην προσπάθεια του ΟΦΗ στέκεται η "ΚΡΗΤΗ TV", η οποία θα μεταδώσει την Κυριακή ζωντανά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Όλοι οι φίλοι του ΟΦΗ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας του Μουράτ Σεροπιάν να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα!

Ο χορηγός του αγώνα είναι τα Super Market "Χαλκιαδάκης".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News