Αθλητισμός

Δεύτερη αναβολή στη Football League

Μετά το ματς Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, ούτε η αναμέτρηση Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή θα διεξαχθεί στην πρεμιέρα της Football League καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατέθεσε εγκαίρως εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ.

Η Παναχαϊκή δεν πήρε, λοιπόν, πιστοποιητικό συμμετοχής και η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να αναβάλλει το ματς της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορηγεί πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ χορηγείται ολιγοήμερη προθεσμία έως την Πέμπτη 01.10.15 και ώρα 12:00 για να προσκομίσει εγγυητική επιστολή».

Η ενημέρωση της Football League:

«Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ των "Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005", του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, για προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής».

Σχόλια